GroenLinks-leider Bram van Ojik komt vrijdag 23 augustus naar Leiden om plastic te vissen. Vorig jaar september beantwoordde hij nog vragen aan kiezers in het Van der Werffpark. (Archieffoto: J.P. Kranenburg).

GroenLinks-leider Van Ojik vist naar plastic in Leiden

De politiek leider van GroenLinks, Bram van Ojik, gaat komende vrijdag de Leidse grachten opschonen. GroenLinks Leiden organiseert voor de negende keer het plastic vissen in de grachten. Vrijwilligers kunnen daar met schepnetjes proberen plastic uit de grachten te scheppen.

Audiofragment: C(h)ampagneleider Eline Levering van GroenLinks Leiden over het plasticvissen.

Ook leider Van Ojik zal een netje ter hand nemen. De fractieleider gaat deze week door het land om vernieuwende initiatieven te bezoeken. Het plastic vissen is zoiets, vindt hij. Iedereen die het hiermee eens is, kan zich vrijdagavond 23 augustus om half 7 melden bij rederij Bootjes en Broodjes.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×