Foto:PR.

Internationaal Buikdans Festival van Anusch weer van start

De Leids-Armeense Anusch Alawerdian organiseert voor de derde keer op rij een groots Buikdans Festival in de Sleutelstad. Drie dagen lang worden er workshops gegeven in het Leids Volkshuis door diverse internationale docenten en Alawerdian zelf. De energieke danseres trad de afgelopen tien jaar op in de hele wereld en onlangs zelfs in Indonesië en China. Maar waar ze haar successen dan ook behaalt, altijd keert ze weer tevreden terug naar haar huisje in Leiden.

Het festival gaat op 23 augustus van start en op de 24e wordt een grote galavoorstelling ‘The Bellydance Spectacle’ in de Stadsgehoorzaal gegeven. Opnieuw heeft zij het voor elkaar gekregen grote namen naar Leiden te halen en optredens, lessen en feesten op professionele wijze met elkaar te combineren.

Meer info: www.summerbellydancefestival.com

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×