Arnhemse autoinbreker betrapt

De politie heeft afgelopen nacht een 37-jarige man opgepakt die vermoedelijk had ingebroken in een auto die geparkeerd stond in de Hugo de Vrieslaan in Oegstgeest. De 16-jarige zoon van de eigenaar van de auto ontdekte rond 01.35 uur dat er iemand aan het inbreken was in de auto van zijn ouders. Hij belde direct de politie en stapte zelf op de scooter om te kijken of hij de verdachte kon achterhalen. Die sloeg namelijk op de vlucht toen hij doorhad dat hij gezien was.

Ook de gealarmeerde agenten zochten de omgeving af naar de verdachte. Zij zagen op de Anne Weber van Bosselaan een man fietsen die aan het signalement voldeed. Toen zij hem wilden aanspreken, ging hij er vandoor. Hij werd even later tussen het riet aangetroffen en alsnog aangehouden. Nader onderzoek wees uit dat hij vermoedelijk nog niet de kans had gehad om iets uit de auto te stelen. De verdachte, een man uit Arnhem, zit nog vast.

Oegstgeest


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×