Kunstwedstrijd in SieboldHuis ‘Samurai-Warrior’

Japanmuseum SieboldHuis en Galerie Diana Lepelaar bieden dit najaar een podium aan hedendaagse kunstenaars met het kunstproject ‘Samurai-Warrior’. 65 kunstenaars afkomstig uit Noord- of Zuid-Holland, kunnen los van opleiding of leeftijd, deelnemen aan het project. De gekozen inzendingen worden geëxposeerd samen met de tijdelijke tentoonstelling ‘Helden, Humor, Horror. Japanse prenten van Utagawa Kuniyoshi (1797-1861)’, uit een Japanse privé collectie van 7 december tot en met 9 maart 2014.

De kunstwerken worden bovendien ter verkoop aangeboden met een begeleidende brochure, waarbij de opbrengst voor 100% terugvloeit naar de maker. De kunstenaar met het meest inspirerende werk wint een geldprijs en een solo-expositie in Galerie Diana Lepelaar.

Meer info en inschrijven: galeriedianalepelaar.nl/projecten

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×