Relaxed picknicken kan aanstaande zaterdag bij Vrij Groen. (Foto: PR).

Picknicken bij Vrij Groen in Oegstgeest

Aanstaande zaterdag is er een picknick bij Vrij Groen, de eco-tuin aan Rhijnhofweg 13 in Oegstgeest. Voorafgaand, om 17.30 uur, is er een rondleiding door de tuin. Om 18.00 uur begint de picknick op het natuurterras aan het water, met kampvuur. Er kan gegeten worden van de oogst van de tuin, en van wat de bezoekers meebrengen. Wie eerder wil komen, kan tussen 13 u en 17.30 u tuinieren. Wieden en zaaien in de groentetuin en op de kruidenspiraal staan op het programma. Er kan ook een compostplaats gemaakt worden. Aanmelden kan via Vrijgroen@ideewinkel.nl.

Oegstgeest


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×