Foto: Ivo van Spronsen

Geen verband tussen stroomstoringen in Leiden

De twee stroomstoringen die delen van Leiden afgelopen vrijdag en maandag troffen hielden geen verband met elkaar vertelde Alliander-woordwoerder Lieselot Meelker maandagmiddag in de uitzending van Nieuws071. De eerste stroomstoring, op vrijdag, was een bedrijfsongeval waarbij een haspel naar beneden viel in een onderstation. De stroomuitval van maandag had te maken met het uitvallen van onderdelen van de stroomvoorziening die te lijden hadden onder het warme en droge weer. Een deel van de mensen had twee keer last van de stroomstoring omdat hun stroom, als gevolg van de stroomstoring van vrijdag, was omgeleid. Mw. Meelker gaf in de uitzending ook uitleg over de compensatie die mensen, die vrijdag zonder stroom kwamen te zitten, kunnen krijgen.

Audiofragment: Alliander-woordvoerder Lieselot Meelker over de stroomstoring in Leiden en de compensatieregeling voor de getroffenen

Leiden Oegstgeest


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×