Het Berlage Saxophone Quartet, foto: Ronald Knapp.

Op wereldreis met Berlage Saxophone Quartet

Het Berlage Saxophone Quartet speelt woensdag 7 augustus in de Leidse Hortus in het kader van het Hortus Festival. Het concert is een eerbetoon aan de oprichter van het festival, de in 2007 overleden saxofonist William Raaijman. Het kwartet speelt werken uit allerlei landen en werelddelen en neemt het publiek mee op een muzikale reis van Argentinie, Spanje tot aan Hongarije. Op het programma staat muziek van onder meer Astor Piazzolla, Ferenc Farkas en Edvard Grieg.

Het concert begint om 20.00 uur. Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.hortusfestival.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×