Gemakkelijk slachtoffer van laffe babbeltruc

Een 65-jarige Leidenaar met een verstandelijke beperking werd gisteren het slachtoffer van een babbeltruc. Rond 10.30 liep de man met zijn rollator in de Watergeuzenstraat en werd aangesproken door een onbekende, die met een plattegrond in de hand de weg vroeg. Deze man sprak in verschillende talen en kwam steeds dichter tegen de Leidenaar aanstaan en rolde hierbij zijn portemonnee uit de broekzak. Vervolgens ging de straatrover ervandoor. Een mogelijk Turkse man schoot de Leidenaar te hulp en ging achter de dader aan. De politie wil graag spreken met deze waardevolle getuige en verzoekt hem dringend contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×