Rivierduinen neemt deel aan Socialrun en zoekt sponsors

Een team van Rivierduinen doet van 27 tot en met 29 september mee aan de Socialrun, een non-stop estafetteloop van 600 kilometer in 48 uur. Deelnemers aan dit jaarlijkse evenement maken een statement tegen stigmatisering van mensen met een psychiatrische aandoening. Tegelijkertijd is het de bedoeling geld in te zamelen voor de stichting Socialrun die zich inzet voor het doorbreken van het taboe op psychiatrische aandoeningen. De route gaat door Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Noord-Holland. De start en finish zijn in Utrecht. Er doen meer dan tien teams van instellingen voor geestelijke gezondheidszorg mee. Elk team bestaat uit acht lopers en begeleiders die worden ingedeeld in twee sub-teams die elkaar afwisselen. Samen maken ze het mogelijk dat acht van hen in non-stop estafettevorm de 600 km rennend afleggen in 48 uur. Een team fietsers begeleidt hen. Andere ondersteuners rijden mee in busjes en campers. Het Rivierduinen team zoekt steun door sponsoring. Dat kan door een geldbedrag in te zetten op het aantal af te leggen kilometers. Hoe groter het sponsorbedrag hoe meer de sponsor er voor terug krijgt. Dat kan gaan om de naam van de organisatie op de loopkleding en/of op alle PR-uitingen van Rivierduinen over de Socialrun. Meer informatie staat op www.socialrun.eu/rivierduinenteam

 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×