De toeristenmarkten in Warmond staan al jaren garant voor een gezellig dagje uit. (Foto: PR).

Toeristische markten in Warmond

Een aantal woensdagen staat het dorpscentrum van Warmond binnenkort weer in het teken van de jaarlijkse toeristenmarkten. Op de woensdagen 31 juli, 14 en 21 augustus aanstaande organiseert Star Promotions de toeristenmarkten in Warmond. Er is een veelzijdig aanbod van uiteenlopende artikelen en activiteiten verdeeld over ongeveer 80 kramen. Onder andere kleding, sieraden, lederwaren, zonnebrillen, schoenen en verschillende multimedia-artikelen. De toeristenmarkt duurt steeds van 11:00 uur tot 21:00 uur.

Op de toeristenmarkt is ook voor de kinderen genoeg te doen. Ze kunnen bijvoorbeeld meedoen met touwtje trekken of pony rijden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×