Schone evenementen in Leiden

Op donderdag 11 juli ondertekenden de gemeente Leiden en Koninklijke Horeca Nederland afdeling Leiden e.o. de Intentieverklaring Schone Evenementen. Hiermee wordt de afspraak gemaakt dat organisatoren van evenementen die buiten plaats vinden, verantwoordelijk zijn voor het opruimen van het feestterrein. Zo blijven de evenementen schoon en veilig. De samenwerking tussen de gemeente Leiden en de Leidse horeca draagt bij aan een aantrekkelijke en leefbare stad om te wonen of te bezoeken. Op deze manier hopen beide partijen dat de hoeveelheid zwerfafval zal afnemen zodat men na grote evenementen niet meer tot aan de enkels door het plastic hoeft te lopen.

Audiofragment: Wethouder Jan Jaap de Haan over afval tijdens evenementen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×