Onno Blom interviewt in boekhandel Kooyker in maart 2013 de schrijver Ilja Pfeiffer over zijn nieuwe boek La Superba (foto: J.P. Kranenburg)

Onno Blom tweede gast Gesprek071 bij Sleutelstad 93.7 FM

Zondag 21 juli is schrijver, letterkundige en biograaf Onno Blom te gast bij Gesprek071 van Sleutelstad FM. Onno Blom is geboren in Leiderdorp en opgegroeid in Leiden, cum laude afgestudeerd in Nederlandse taal en letteren. Hij werkt momenteel aan de biografie van Jan Wolkers.

Sleutelstadpresentator en theatermaker Gideon Roggeveen praat die zondagavond met Onno Blom over schrijven en Leiden, en hoe je daar geld mee kunt verdienen. De combinatie met andere opdrachten en betrekkingen. Het persoonlijk leven in de bloem der steden oftewel wordt Leiden niet te klein voor het multitalent Onno Blom? En vooral hoe mooi is het om de biografie van Jan Wolkers te mogen schrijven. Hoe kom je aan zo’n droomopdracht? Staan de schrijvers nu in de rij om ook door Onno Blom beschreven te worden of blijft het sappelen in dit reservaat van pekelharingen.
Stem zondag 21 juli af op Sleutelstad radio op 93.7 FM of 102.4 op de kabel of luister via de live stream op www.sleutelstad.nl of de app.

Gesprek071 is een radioprogramma met een geheel eigen sfeer, steeds met een andere presentator. Gesprek071 begint om 21.00 uur en gaat door tot middernacht. In die drie uur kan van alles aan bod komen, maar de drie pijlers zijn: werk, privé en de stad Leiden. Herinneringen, toekomstvisies en dromen. Omlijst met de muziekkeuze van de gast.

Op zondag 18 augustus is Melanie Schultz van Haegen, minister van Infrastructuur en Milieu te gast bij Gesprek071, die avond gepresenteerd door Gerry van Bakel. En op zondag 15 september is het de beurt aan Har Meijer, huisarts in ruste en schrijver van boeken over een huisarts in Leiden. Presentator die avond is Anne Jonas, theaterregisseur en grootmoeder.
De zomerserie Gesprek071 van Sleutelstad Radio werd op 9 juni geopend door burgemeester Henri Lenferink. Hij werd ontvangen door dichter en schrijver Han Ruijgrok. Luister hier de eerste uitzending van Gesprek071 met burgemeester Lenferink terug: www.sleutelstad.nl/nieuws/archief/2013/06/burgemeester-lenferink-getuigt-van-zijn-liefde-voor-leiden-in-gesprek071

Sleutelstad FM is de zender voor Leiden en brengt elke dag het laatste nieuws uit de Leidse regio via 93.7 FM en www.sleutelstad.nl.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×