In Galerie De Pieter vond afgelopen vrijdag de feestelijke opening plaats van de zomertentoonstelling ‘T-Shirts’. De belangstelling was groot voor de vele varianten van dit overbekende kledingstuk, uitgevoerd door ruim 40 voornamelijk Leidse kunstenaars. De draagbaarheid liet wel wat te wensen over soms, zoals een prachtig shirt van lepels, vorken en ander bestek, beschilderd jute, een kanten basketbalnet en exemplaren van krantenpapier. Genoeg te zien op een mooi ingerichte tentoonstelling, die in de weekenden tot 11 augustus te bewonderen is. Meer info en openingstijden: www.galeriedepieter.nl (Foto’s: H. v.d. Werf)

T-Shirts vanuit allerlei perspectieven

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×