Inmiddels is ook burgemeester Lenferink op de hoogte van de brand. Samen met de persvoorlichter is hij opgeroepen door de meldkamer. (Foto: Twitter/Mike - @abswoude)

Tuinhuisjes in brand Vlietweg

Bij de brand op een volkstuincomplex aan de Vlietweg in Leiden is een gewonde gevallen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. Bij de brand is één tuinhuisje verloren gegaan, ook een schuurtje viel ten prooi aan de vlammen. Enkele andere tuinhuisjes liepen schade op. De brand onstond tussen de middag bij OTV. Over de oorzaak zijn nog geen mededelingen gedaan.

De Leidse brandweer had moeite om aan voldoende bluswater te komen en schaalde daarom op naar code ‘middelbrand’. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer rukte met drie blusvoertuigen uit.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×