De twee directeuren van Stadspodia waren eind vorige maand de eerste bezoekers van het Waagstrand. Elke dag zorgt een ander thema voor veel zonnige uurtjes in het centrum van Leiden. Via Facebook worden alle feestjes aangekondigd.

De Waag krijgt een 'homostrand'

Zaterdagavond wordt er op het Waagstrand een ‘straight-friendly’ beachparty georganiseerd door het COC Leiden in samenwerking met Stadspodia. Vanaf 19.00 uur is iedereen gratis welkom op het ‘homostrand’ in de Waag voor ‘X marks the spot‘ zoals het feest is gedoopt. Tijdens het feest wordt er ook nog een social mediaactie gehouden. In het zand is een X verstopt. Wie hem vindt, maakt een foto, zet die op Facebook of Instagram en maakt kans op een prijs.

Audiofragment: COC Leiden-voorzitter Patrick Mesman over het feest dat zaterdagavond wordt gehouden op het Waagstrand.

X marks the spot duurt tot 01.00 uur, daarna is er een afterparty bij het COC Leiden aan de Langegracht 65.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×