Paul Groenen sleept het 30 meter lange ponton tussen de tientallen bootjes op de Nieuwe Rijn door.

Waterpolitie is verdachte schipper op het spoor

De getuigenoproep van de politie naar aanleiding van een aantal aanvaringen op de Stille Rijn heeft drie aangiftes en negen getuigenverklaringen opgeleverd. De waterpolitie doet onderzoek naar een incident dat afgelopen zaterdag rond 15.20 uur plaatsvond. Een sleepboot met ponton beschadigde op de Stille Rijn verschillende boten tijdens meerdere aanvaringen en voer vervolgens door. Inmiddels heeft de politie een aardig idee wie de verdachte schipper is.

Dankzij de getuigenverklaringen en verschillende beelden heeft de politie nu een verdachte in beeld.

Het onderzoek gaat door en de waterpolitie is specifiek op zoek naar drie kinderen met kano’s die in het centrum bijna overvaren zijn door de verdachte. De politie komt graag in contact met deze drie kinderen of met mensen die weten om wie het gaat.

Heeft u iets gezien zaterdagmidag? Weet u wie deze kinderen zijn? Belt u dan met de waterpolitie in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×