Overnachten in voormalige kosterswoning

Leiden heeft er een Bed ’n Breakfast bij. Een heel bijzondere. In de voormalige kosterswoning van de Pieterskerk kan voortaan in stijl worden overnacht. Stadsvilla Rameau heet het voormalige proveniershuisje nu. Op de begane grond is onder meer een eetkamer, keuken en historische binnenplaats, op de eerste etage een zitkamer, badkamer en balkon en op de tweede etage de slaapkamer.

De historische stadsvilla aan de Kloksteeg is van alle moderne gemakken voorzien. Daar betaalt de veeleisende bezoekers wel iets voor. Een arrangement voor twee personen kost, inclusief ontbijt, champage en een viergangen verrassingsdiner 350,00 euro per nacht.

De exploitatie van Stadsvilla Rameau is voor de Pieterskerk een extra manier om aan geld te komen. “Een ideale locatie voor een uitzonderlijk verblijf voor u of uw VIP-gasten. Bent u op zoek naar een toplocatie? Villa Rameau is geschikt voor een luxueuze toeristische overnachting, als bruidssuite of als short-stay businessverblijf”.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×