Open Taaldag voor nieuwkomers in Leiden

NLtraining organiseert aanstaande maandag van 18:30 tot 20:30 uur een ‘Open Taaldag’. Deze Open Taaldag is bedoeld voor mensen die moeten inburgeren of hun Nederlands willen verbeteren. Tijdens deze bijeenkomst krijgen zij een op maat gesneden taaladvies en informatie over het cursusaanbod. Verder kunnen de bezoekers oefenen met het lesmateriaal op de computer en kunnen zij een taaltoets doen.

De avond vindt plaats op Julianastraat 74/C. NLtraining is opgericht in 2005 en heeft sindsdien ruim 10.000 cursisten begeleid bij hun inburgering en taalverbetering. Sinds dit jaar is er een cursusaanbod ontwikkeld dat speciaal gericht is op individuele inburgeraars. De Open Taaldag in Leiden is gratis toegankelijk voor iedereen. Meer informatie staat op www.NLtraining.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×