(Foto: Emile van Aelst)

Bijna gesloten LVC heeft eigen stage op Werfpop

Na de Werfpopafterparty op zondag 14 juli en een groot 3-daags eindfeest in het laatste weekend van augustus sluit LVC definitief zijn deuren. LVC verhuist naar een splinternieuw poppodium aan de Marktsteeg. Poppodium deNobel, zoals het gaat heten, zal feestelijk geopend worden in september 2014.

Om alvast een voorproef te geven en bovenal actief te blijven presenteert LVC dit jaar een LVC >>> deNobel Stage op het popfestival Werfpop. Op het veld zullen sfeerimpressies te vinden zijn van het op dit moment in aanbouw zijde Leidse poppodium, maar er is ook een infostand waar de bezoeker met vragen terecht kan en waar tegen inlevering van lege plastic bekers LVC >>> deNobel-goodies als Werfpop Afterparty-tickets met korting verkrijgbaar zijn.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×