Universiteit Leiden breidt opnieuw uit

De Haagse Campus van de Universiteit Leiden neemt haar intrek in de voormalige ministeries in het Wijnhavenkwartier. Daardoor kan de Faculteit Campus Den Haag uitgroeien tot een vestiging voor op termijn 3500 studenten.

De gemeente Den Haag tekende maandag een overeenkomst waarin werd vastgelegd dat Heijmans Vastgoed BV het beheer en exploitatie van de gebouwen voor haar rekening neemt. Met de overeenkomst werd tevens getekend voor de grootste kantorentransformatie van Nederland. In de eerste fase van de ontwikkeling gaat het om 50.000 vierkante meter, waarvan 14.000 voor de universiteit is bestemd. 

Decaan prof.dr. Jouke de Vries (Faculteit Campus Den Haag): “Het is goed dat de Gemeente Den Haag in deze tijden, samen met de Universiteit Leiden, blijft investeren in academische ontwikkeling. Ook in de toekomst zal dit voor de regio Den Haag én Nederland haar vruchten afwerpen.”

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×