Reünie Zeeheldenbuurt: Zegt het voort!

De hele stad moet het weten. Dus: zegt het voort! Op 21 september is er voor de allereerste keer een wijkreünie van de Zeeheldenbuurt. Aan het woord is Jo Verhoeven. Bekend in de wijk als voorzitter van de bewonerscommissie van huurder van Portaal, maar ook omdat ze al bijna 50 jaar in de wijk woont. Net als haar moeder en veel familieleden. Dat geldt voor veel families in de Zeeheldenbuurt. Kinderen gaan het huis uit en huren of kopen een woning in de buurt. De oud-bewoners worden nu op allerlei manieren opgezocht om ze naar de reünie te halen. Ook de 30 winkeliers die vroeger hun bedrijf in de wijk hadden zijn uitgenodigd.

Audiofragment: Jo Verhoeven organiseert samen met Kees ‘Lasercase’ van der Reijden (die van Club 70) een reunie voor Zeehelden.

De reünie wordt gehouden in het gebouw van K&G aan de J.C. de Rijpstraat. Of, zoals Jo het noemt, bij het balkengat. Vroeger dreven er daar in het water tussen de weilanden namelijk allemaal balken van een naburig bedrijf. Meer info is te vinden op de facebook-pagina die voor de reünie is aangemaakt.

Kaarten voor de reünie kosten vijf euro voor echte Zeehelden. De mensen die in de wijk zijn geboren en getogen. Ook voor 50-plussers geldt dat tarief. Andere bewoners betalen 12,50 euro. Betalen kan op 21 september aan de deur of voor die tijd via rekeningnummer 758475674 t.n.v. J. Verhoeven. Meer info op 06 46338811.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×