Gisteravond werdde winnaar van de  27e editie van Leiden Culinair bekend gemaakt: Restaurant Dartel, van Norbert van Dartel en Judith van Vliet. Het was niet de eerste keer, want in 2011 verkoos een jury van fijnproevers Dartel ook al tot beste!  Zij ontvingen het ‘Koksmes’ een prijs die ter beschikking is gesteld door Roderick Rijsdam, de man achter de grootste online koksmessenwinkel. Winnaar van vorig jaar, restaurant Tenz uit Rijnsaterwoude, behaalde deze keer de tweede plaats, gevolgd door bar-bistro City Hall. De eervolle vermelding was bestemd voor bistro Le-Troubadour. Wie zelf wil proeven kan vandaag tot 21.00 uur nog terecht. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Restaurant Dartel winnaar Leiden Culinair 2013

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×