Geïnteresseerden kunnen nog steeds een test doen via www.sleutelfigurengezocht.nl. Daaruit blijkt in vier vragen of je geschikt bent voor een rol in de Leidse politiek. (Archieffoto: Chris de Waard).

Fracties politieke partijen houden open huis

Morgen (zaterdag) kan iedereen kennis maken met de Leidse gemeentepolitiek. Alle tien de politieke partijen die momenteel in de Leidse raad zijn vertegenwoordigd doen dan mee aan een open dag in het Leidse stadhuis. Ook één nieuwe partij is aanwezig: De Piratenpartij. Iedereen die er voor voelt om actief te worden binnen de Leidse politiek is welkom tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Audiofragment: Ceryl de Heer van de raadsgriffie vertelt over de open dag die de Leidse politiek morgen houdt.

De open dag is niet alleen bedoeld voor aspirant-raadsleden. Ook mensen die op eeen andere manier actief willen zijn in de politiek, kunnen hun licht op komen steken. Wie nog geen voorkeur heeft voor een politieke partij kan meedoen aan een speeddate met raadsleden van verschillende partijen. Tussen 11.00 uur en 12.00 uur beantwoorden raadsleden ook vragen via twitter via de hashtag #Vraagraad071.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×