Bijeenkomst voor groenliefhebbers

Op zaterdag 6 juli vindt in de Kinderboerderij in de Merenwijk de bijeenkomst ‘Groen… in de buurt van Leiden’ plaats. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen uit Leiden en omliggende gemeenten die in hun eigen wijk samen bezig zijn met het aanleggen van meer groen. Tijdens de bijeenkomst staat kennismaking en uitwisseling centraal. Veel mensen lopen met het idee rond om een groen buurtproject te starten en kunnen de ervaringen van anderen goed gebruiken! Ook zijn er workshops over Samenwerken met de gemeente, Speelnatuur, en Crowdfunding. ’s Middags is er voor wie wil een fietstocht langs een aantal groene buurtprojecten. Initiatiefnemers van groene buurtprojecten, professionals die in hun werk te maken hebben met groen buurtinitiatief en organisaties die graag hun expertise op het gebied van natuur, stadslandbouw, welzijn, etc. willen delen met de projecten, zijn  welkom. De bijeenkomst wordt georganiseerd door hét platform voor groene buurtprojecten, Groen Dichterbij in samenwerking met de dienst Natuur- en Milieueducatie van de Gemeente Leiden en de begint om 09:30. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via www.groendichterbij.nl/6juli.

 

 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×