Zwemmen voor mensen met dementie

Mensen met dementie, kunnen vanaf woensdag 11 september zwemmen in ’t Wedde in Voorschoten. Samen met de mantelzorger en onder begeleiding van een fysiotherapeut van Marente, kunnen ze een klein uurtje ontspannen en bewegen in het warme water van het zwembad. De groep wordt bewust klein gehouden zodat deelnemers zich prettig en welkom voelen. De mantelzorger helpt bij het aan- en uitkleden en in het zwembad bij het uitvoeren van de oefeningen. Verder is er gelegenheid voor het opbouwen van onderlinge contacten en het uitwisselen van ervaringen. Het zwemmen kan wekelijks en inschrijven gebeurt per serie van 8 keer. De kosten zijn €170. De mantelzorger zwemt gratis mee. Leden van Marente krijgen 25 euro korting en Zorg en Zekerheid vergoedt 50% tot 100%, afhankelijk van de aanvullende verzekering. Het zwemmen is geschikt voor mensen met dementie die in een goede lichamelijke conditie verkeren. Meer informatie is verkrijgbaar via ledenservice@marente.nl.

Voorschoten


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×