Wethouder van Woensel neemt de handtekeningen in ontvangst van Ali Kundak. (Foto: Chris de Waard).

Bewoners Willem de Zwijgerlaan willen veilige oversteekplaats

Afgelopen donderdag heeft Ali Kundak, vertegenwoordiger van de bewoners en ondernemers uit Leiden Noord, een petitie ingediend met 1095 handtekeningen bij wethouder van Woensel (VVD). Zo hopen de bewoners hun wensen voor een veilige en goede oversteekplaats voor voetgangers kracht bij te zetten. Voor de bewoners van de Hoven, naar schoolgaande kinderen en winkeliers aan de Beatrixstraat zijn de nieuwe overkluizingen te ver weg en leiden die naar plaatsen waar bewoners geen behoefte aan hebben. De bewoners willen daarom zo spoedig mogelijk een reactie van wethouder van Woensel en hopen dat hij alsnog gehoor zal geven aan de oproep om te bezien wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een voetgangersoversteek over de Willem de Zwijgerlaan.

Audiofragment: Jiri Gijsman sprak wethouder van Woensel (VVD), Ali Kundak en Marion van Dongen (PVDA) over de kwestie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×