Weggeefwinkel zoekt nieuwe bestuursleden

De zittingstermijn van een aantal bestuursleden van de Weggeefwinkel aan de Lammenschansweg is verlopen. Daarom is de stichting op zoek naar een nieuwe voorzitter en twee algemene bestuursleden. Een van deze twee algemeen bestuursleden heeft als specifieke taak het verzorgen van de PR. De Weggeefwinkel wil zich op een eigentijdse en meer bedrijfsmatige manier gaan ontwikkelen. Daar horen een bedrijfsplan en een vrijwilligersbeleid bij. De stichting heeft hier al een start mee gemaakt. Het is de bedoeling dat de nieuwe bestuursleden dit verder vorm gaan geven. Ook wil de organisatie een vrijwilligerscoördinator aantrekken. De Weggeefwinkel Leiden is in Nederland de eerste in zijn soort en is met een opening van vier dagdelen per week ook de grootste van het land. Wekelijks bezoeken ruim 300 mensen de winkel om gratis spullen te halen en om spullen die men niet meer nodig heeft te brengen. Vrijwilligers sorteren de nieuwe goederen en helpen het winkelend publiek waar nodig. Het stimuleren van (sociaal) hergebruik van goederen en het ondersteunen van mensen met een smalle beurs is het hoofddoel van de winkel. Wie meer informatie over de functies wil, kan mailen naar weggeefwinkelleiden@hotmail.com.

 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×