Auto-inbreker kort opgesloten maar ontkomt wel

Een bewoner van de Grieglaan heeft in de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 juni een auto-inbreker kort opgesloten. De inbreker wist alsnog te ontkomen.

Rond 02.00 uur hoorde de bewoner het alarm van zijn auto gaan. Bij controle bleek er niks aan de hand te zijn. Rond 04.00 uur hoorde de man opnieuw geluiden. Voor de zekerheid drukte hij met de afstandbediening zijn auto opnieuw op slot. Op dat moment bleek dat er iemand in de auto zat. De onbekende man schopte een zijruit in en kon op die manier uit de auto ontsnappen en vluchten. De bewoner heeft de inbreker niet goed kunnen zien. Hij heeft wel de indruk dat er een tweede man bij is geweest, omdat hij op een gegeven moment twee verschillende stemmen hoorde.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×