Handgemaakte producten te koop op ORIGINAL vintage & handmade market

Op zondag 30 juni vindt bij Duinzigt een ORIGINAL vintage & handmade market plaats. Ruim 60 standhouders die normaal vanuit een eigen webshop of website verkopen, openen hun shops op ORIGINAL. Het assortiment loopt uiteen van sieraden en tassen tot baby- en kinderspullen, woonaccessoires en dameskleding. Maar ook handgemaakte notitieboekjes, gerecyclede plantenbakken, one of a kind sjaals en bakfietsbakken van sloophout. Gehaakt, handgeblazen, ambachtelijk gedrukt, genaaid, gebreid en zelf getekend, ook alle mogelijke technieken zijn vertegenwoordigd. Rondom het pand en in de binnentuinen is naast de stands ook catering volgens hetzelfde principe te vinden. Veel standhouders komen uit de omgeving. Duinzigt Is te vinden aan Rhijngeesterstraatweg 40d. De toegang is vrij. Meer informatie staat op www.originalmarket.nl.

Oegstgeest


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×