Down Centrum Nederland van start in Rijnland Ziekenhuis

Het Rijnland Ziekenhuis en VUmc starten morgen het Down Centrum Nederland, locatie West Nederland. De bundeling van expertise, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs moet leiden tot betere zorg voor kinderen met het Downsyndroom. Complexe en reguliere zorgvragen van kinderen met Down kunnen er direct multidisciplinair worden opgepakt en er is ruimte voor behandeling op maat. De lancering vindt plaats tijdens het 25-jarig jubileumsymposium van de Stichting Downsyndroom. Het Rijnland Ziekenhuis werkt voor het Down Centrum samen met het VUmc. Meer informatie over Down Centrum Nederland is te vinden op www.downcentrum.nl.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×