Er werken zoveel mensen mee aan Leiden Culinair dat ze onmogelijk allemaal op één foto passen. Emile van Aelst deed een dappere poging en maakte een fotoreportage.

Aftrap Leiden Culinair op grote hoogte

Op een van de hoogste plekjes van Leiden werd gistermiddag de aftrap-bijeenkomst voor Leiden Culinair gehouden. Op de nu nog lege 12e verdieping van ROC-nieuwsbouw ‘Level’ presenteerden bestuur, ROC Leiden, deelnemende restaurants en de sponsoren het programma van het culinaire festival dat dit jaar voor de 27e keer wordt georganiseerd. Nog een week en dan begint het opbouwen alweer op de Garenmarkt. Volgende week donderdag is de officiële opening.

Audiofragment: Chris de Waard sprak na afloop van de presentaties met bestuursleden Rob van Marwijk en Trudy Kwik en met deelnemers Robin Streeder van de gelijknamige brasserie in Oegstgeest en Martin Hagenstein van Noroc.

Maar liefst 18 restaurants doen er dit jaar mee. Zo is bijvoorbeeld Koetjes & Kalfjes terug van weggeweest en worden Noroc en Woo Ping als nieuwe deelnemers verwelkomd. Zoals altijd is er ook een uitgebreid muziekprogramma. Onder andere met een optreden van Barbara Straathof op de openingsavond.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×