Gerard Spong. (Foto: Nouchka Huijg).

Lezing Gerard Spong bij Selexyz Kooyker

Op donderdag 20 juni houdt één van Nederlands bekendste strafpleiters een lezing in Leiden. Om 19.30 draagt Spong een verhaal voor over zijn boek “De Breuk”. Het boek gaat over één van de meest opmerkelijke zaken in de loopbaan van de advocaat en leest als een literaire thriller.

Het boek gaat over een zaak die begint in Oslo, van daar uit wordt Spong gebeld door een nieuwe cliënt met een probleem. Een Nederlandse arts-farmaceut trof zijn vrouw dood aan met een plastic zak over haar hoofd en besloot haar in de tuin te begraven omdat hij geen afscheid kon nemen. De man krijgt 12 jaar gevangenisstraf, maar Spong doet het tij keren.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×