Talloze donateurs en bekenden kwamen vandaag afscheid nemen van beheerders-echtpaar Leen en Teunie Gottschal van het dierenasiel Stevenshage. (Foto's: Chris de Waard).

Beheerder dierenasiel neemt afscheid

Leen en Teunie Gottschal nemen vandaag afscheid van de vrijwilligers, de donateurs, het bestuur en de dieren van Stevenshage. Leen Gottschal was er 27 jaar beheerder en gaat nu met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Nicolette Bloemendaal die zelf ook al 13 jaar bij het dierenasiel in de Stevenshof over de vloer komt.

Audiofragment: Grote drukte vanmiddag in Stevenshage. Het leek wel of iedereen afscheid wilde nemen van beheerder Leen.

Leen en zijn echtgenote Teunie zijn inmiddels verhuisd. Bij het asiel hoort een beheerswoning en de pensionering betekende dus ook een verhuizing. In Julianadorp vlak onder Den Helder hebben ze een nieuw plekje gevonden. En het asiel in Den Helder heeft ook al bezoek van Leen gehad.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×