(Archieffoto: De 8e editie vorig jaar was een enorm succes).

9e Leidse Toetertoer op zaterdag 15 juni

Op zaterdag 15 juli rijden zo’n 58 joekels van vrachtwagens door Leiden en het Groene Hart. Luid toeterend zal een lint van meer dan een kilometer aan vrachtwagens zorgen voor een onvergetelijke dag. Al maanden kijken zo’n 80 mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking hier naar uit. De Toetertoer is een initiatief van Lions Club Leiden Oude Rijn en wordt dit jaar voor de negende maal georganiseerd. Alle deelnemende bedrijven stellen belangeloos hun rijdend materieel en chauffeurs beschikbaar. Het Motor Begeleidings Team zorgt met 35 ervaren vrijwilligers voor de vlekkeloze verkeersbegeleiding, samen met motoragenten van Politie Hollands Midden.

De start van de toer is op het grote parkeerterrein van de Heineken Brouwerij in Zoeterwoude. Hier vertrekt
de toer rond 10.15 uur richting Alphen aan den Rijn en rijdt door het Groene Hart via Roelofarendsveen naar Leiden, waarna het vervolgens weer terug keert naar Heineken in Zoeterwoude. Om ongeveer 12.30 uur wordt de Toetertoer daar weer op locatie verwacht en ontvangen met een lekkere lunch.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×