Deelnemers van de scootmobielentocht krijgen op de Middelstegracht uitleg over de hofjes. (Foto: Hidde de Meij)

Scootmobieltocht door Leiden

Gisteren reed er een stoet scootmobielen door de Leidse binnenstad. Een groep van ongeveer tien scootmobielen kreeg een rondleiding langs bijzondere plekjes in Leiden. Deze tocht is georganiseerd door Stichting Radius, een stichting die zich inzet voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten. Scoot Actief is de vrijwilligersorganisatie van Stichting Radius die de tocht organiseert. Het doel van de tocht is om ouderen en gehandicapten uit huis te laten komen.

Audiofragment: Sleutelstad liep een stukje mee met de scootmobielentocht.

Deze zomer worden meerdere tochten georganiseerd. Kijk op www.scootactief.org voor meer informatie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×