Winnaar 'Muzikant van Holland' op Sleutelstad FM

Muziekcentrum “The Box” in Katwijk startte in februari het programma “De Muzikant van Holland”. In het lunchprogramma van Thomas Hekker op Sleutelstad FM werd de competitie de afgelopen weken op de voet gevolgd. Op 25 mei was de finale waarin acht muzikanten het tegen mekaar opnamen voor de titel “Muzikant van Holland”.

Audiofragment: Koert Witteman is Muzikant van Holland. In de uitzending konden de luisteraars horen waarom.

Koert Witteman is degene die als beste muzikant van Holland uit de bus kwam rollen en inmiddels is zijn eerste album genaamd “Alone again” uit. Afgelopen vrijdag was Koert te gast in de studio van Sleutelstad en schoof aan bij de uitzending van Thomas voor een interview en uiteraard om live een nummer te spelen van zijn nieuwe album.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×