Mediacampagne K&G begonnen

Afgelopen vrijdagavond is K&G begonnen met een mediacampagne. Met deze campagne wil Chr. Muziekvereniging Kunst en Genoegen aandacht vestigen op de deelname aan het Wereld Muziek Concours, dat Op 13 juli in Kerkrade begint. Op deze wedstrijddag zullen de muzikanten van Jong K&G het eerste optreden verzorgen namens de Leidse vereniging. De Show- and Marchingband zal op 28 juli in het strijdperk treden en de WMC titel verdedigen. Vrijdagavond was de officiële start van de mediacampagne. Hierbij was namens het college wethouder Jan-Jaap de Haan aanwezig. De komende tijd zal K&G regelmatig in de stad te horen en te zien zijn. Meer informatie staat op www.keng-leiden.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×