Chris de Waard (links) laat een groep leden van de Business Club Leiden de Sleutelstad studio zien. (Foto: Chris Verplancke).

Leidse ondernemers op bezoek bij Sleutelstad

Afgelopen week kwamen enkele tientallen Leidse ondernemers, allemaal lid van de Business Club Leiden, op bedrijfsbezoek bij Sleutelstad. De BCL-leden komen elke maand bij elkaar voor een clubavond in Koetshuis de Burcht en gaan dan zoveel mogelijk op bezoek bij een bedrijf van een mede-clublid.

Audiofragment: Voorzitter Chris Verplancke van de BCL vertelt in de uitzending over het doel van de club.

De BCL is geen belangenvereniging voor ondernemers, maar een serviceclub, zo legde voorzitter Chris Verplancke in de uitzending uit. “Politieke uitspraken zul je van ons niet snel horen.” Een uitzondering maakt hij wel: “Het gaat best goed met het bedrijfsleven in deze regio. We zijn helemaal niet zo somber als bijvoorbeeld de BV Leiden.” De BCL-leden betalen allemaal zo’n 600 euro per jaar. Een flink deel van dat geld wordt elk jaar gebruikt om goede doelen in Leiden en omgeving te steunen. Onlangs nog Summerjazz.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×