Winkeldief op heterdaad betrapt

Een 33-jarige Roemeen is zaterdag 8 juni aangehouden nadat hij op heterdaad was betrapt op winkeldiefstal. Een agent zag de man kleding in een tas stoppen bij een sportzaak aan de Haarlemmerstraat.

Een beveiligingsmedewerker sprak de agent aan, omdat hij vond dat een man zich verdacht gedroeg. De agent hield de verdachte vanaf een afstand in de gaten en zag hoe hij in een sportzaak een aantal t-shirts in een draagtas stopte en vervolgens zonder te betalen naar buiten liep. Daar werd hij direct aangehouden. De tas die de man bij zich had, bleek geprepareerd. Daardoor ging het detectiepoortje van de winkel niet af. De man is aangehouden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×