Vaderdag bij Naturalis in het teken van vijf

Op zondag 16 juni besteedt Naturalis aandacht aan Vaderdag. Tijdens een workshop die in het teken van het getal vijf staat, kunnen kinderen bouwen, of een cadeautje voor hun vader vouwen. Voordat de workshop van start gaat, krijgen de deelnemers eerst een kort verhaal over het getal vijf te horen. Dat getal komt namelijk heel vaak voor in de natuur. En echt niet alleen bij bloemen. Ook zeesterren en zee-egels dragen dit getal met zich mee. Na de introductie maken de bezoekers grote vijfhoekige bouwwerken van bamboe op de binnenplaats van het museum. Wie niet wil bouwen, kan mooie figuren van papier vouwen, zoals zeesterren, en die aan zijn of haar vader cadeau doen. Meer informatie staat op www.naturalis.nl.

 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×