(Foto: Robin Brouwer)

Twee doden gevonden in Sassenheim

Woensdagavond zijn twee doden gevonden in een huis in Sassenheim. Na een melding vonden twee agenten de lichamen in het appartement aan De Hooge Wei. De politie meldt dat de twee door geweld om het leven zijn gekomen. Het zou gaan om een man en een zwangere vrouw. Er was verder niemand in het appartement aanwezig. De politie doet nu onderzoek in de woning. Morgen wordt duidelijk hoe de man en vrouw om het leven zijn gekomen.

Audiofragment: Eindredacteur Piet van der Vooren van de Teylinger doet verslag van de trieste gebeurtenissen.

Update 14:44:

Volgens social media zou het gaan om de 23-jarige Amanda D. en haar vriend Dimitri.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×