Martine Heruer en Joke Vos, foto; PR.

Alzheimer Café sluit druk bezocht seizoen feestelijk af

Met een feestelijk, muzikaal programma sluit het Alzheimer Café een druk bezocht seizoen af. Martine Heruer en Joke Vos, die het Alzheimer Café voor Leiden en omgeving tot een succes hebben gemaakt, beloven dat het een avond wordt, die mensen met dementie en hun omgeving diep zal raken. Diva Dichtbij zingt Nederlandstalige luister- en meezingliedjes, musicalmelodieën, aria’s en bekende klassieke liederen. Heruer en Vos: “Wanneer de wereld zich geleidelijk terugtrekt en als de tijd al haast heeft afgedaan, komt daar opeens een zangeres. Ze zingt de sterren uit de lucht, die vallen in je schoot. En opeens is daar het grote leven weer en stormen de herinneringen naar voren. Een feest van herkenning.”

De muzikale avond vindt plaats op 13 juni, aanvang 19.00 uur. De toegang tot het Alzheimer Café is gratis voor zowel mensen met dementie, hun naasten als voor belangstellenden. Locatie: Het Waterland, Boerhaavelaan 345, Leiden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×