Nieuwe naam voor Bouwopleiding Rijnland

Afgelopen Vrijdag vierde Bouwopleiding Rijnland dat er in de Leidse regio al 25 jaar bouwleerlingen in georganiseerd verband opgeleid worden. Het was dubbel feest, omdat Bouwopleiding Rijnland vanaf 1 juni toegetreden is tot de landelijke coöperatie Bouwmensen. De nieuwe naam van Bouwopleiding Rijnland is dan ook Bouwmensen Leiden geworden. Deze naam, werd aan het eind van het jubileumfeest door drie leerlingen onthuld. Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum heeft een student journalistiek het boekje ‘Aanpakken’ gemaakt. Wethouder Frank de Wit, die bij de feestelijkheden aanwezig was, ontving het eerste exemplaar.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×