Festiviteiten in de Zeeheldenbuurt

Komend weekend is het druk in de Zeeheldenbuurt. Buurtvereniging Zeeheldenbuurt organiseert dan een aantal festiviteiten. Op vrijdag (tussen 19:00 en 21:00 uur) en zaterdag (11:00 en 14:00) wordt er en plantenactie georganiseerd, bewoners kunnen drie gratis planten ophalen bij de speeltuin ‘Ons Eiland’. Op zaterdag wordt buurthuis ’t Schippertje omgetoverd tot repaircafé. Bewoners met kapotte meubels, kleding en elektrische apparaten kunnen daar terecht. De kapotte spullen kunnen ter plekke worden gerepareerd met behulp van experts. Op zondag wordt het weekend afgesloten met een rommelmarkt op de Van Speykstraat. Tussen 9:00 en 16:00 uur kunnen Leidenaren snuffelen tussen de tweedehands spullen van de Zeeheldenbuurtbewoners. Woensdag 12 juni organiseert de buurt in de middag vanaf 13:30 uur een buitenspeeldag. Kinderen kunnen daar hun energie kwijt op een stormbaan, springkussen en in de voetbalkooi. Na de buitenspeeldag zal de rust wederkeren in de buurt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×