Afsluiting rijbaan Haagse Schouwweg vanwege spoedreparatie

In verband met een een spoedreparatie aan een hoofdwaterleiding door drinkwaterbedrijf Dunea wordt op dinsdag 4 juni (na 9.30 uur) en eventueel woensdag 5 juni een rijbaan van de Haagse Schouwweg afgesloten voor autoverkeer. Het gaat om de rijbaan richting Rhijnhof tussen de rotonde Ommedijkseweg en de Hoge Morsweg. Het verkeer vanaf de Plesmanlaan en Dr. Lelylaan kan wel de Stevenshofdreef bereiken.

Doorgaand verkeer richting Plesmanlaan/A44 (Katwijk) wordt geadviseerd via de Valkenburgseweg naar de Tjalmaweg te rijden. Verkeer richting Leiden Centrum wordt geadviseerd via de Stevenshofdreef en Haagweg te rijden. Voetgangers en fietser hebben geen last van de afsluiting. Buslijn 43 rijdt om, maar komt langs alle gebruikelijke haltes.
 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×