Verdachten van auto-inbraak aangehouden

Twee mannen van 21 en 26 jaar uit Litouwen zijn in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 mei aangehouden als verdachten van de inbraak in een auto aan de Prins Bernhardlaan.

Een getuige zag rond 02.30 uur dat twee mannen inbraken in een auto en belde direct 112. De getuige vertelde dat één van de mannen een bolhoedje droeg. Toegesnelde agenten zochten in de omgeving naar de twee autoinbrekers. Op de Laan van Alkemade zagen politiebikers twee mannen lopen, waarvan er één een bolhoedje droeg. Ze konden de twee staande houden op de Prinses Marijkestraat. In hun rugzak troffen de agenten een breekijzer en handschoenen aan. Daarop zijn de twee aangehouden. De buit van de inbraak, een navigatiessyteem, is nog niet terecht.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×