Trimloop Leiden Road Runners Club a.s. zondag

Aanstaande zondag organiseert de Leiden Road Runners Club een trimloop voor hardlopers en sportief wandelaars. De wandelaars kunnen kiezen voor 6 en 10 km en de hardlopers voor 3, 6, 10, 16.7 en 21.1 km. Ook kinderen (onder 12 jaar) mogen meelopen en krijgen een medaille of een stempelkaart. De korte afstanden lopen langs de Korte Vliet en de langere afstanden hebben een mooi parcours door de Vlietlanden. Onderweg zijn er voldoende drinkposten. De Start en finish zijn bij Sportcomplex De Vliet aan Voorschoterweg 8. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur in de kantine van de LRRC. De start is zowel voor de wandelaars als voor de hardlopers om 10.30 uur.Meer informatie staat op www.lrrc.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×