Open dag Erfgoed Leiden en Omstreken op historische locatie

Komende zaterdag presenteert de nieuwe erfgoedorganisatie Erfgoed Leiden en Omstreken zich tijdens een open dag aan alle inwoners van Leiden en omliggende gemeenten. Dit regionale kennis- en adviescentrum komt voort uit het Regionaal Archief Leiden en Monumenten & Archeologie. De open dag duurt van 10 tot 16 uur, en vindt plaats  in het pand aan Aalmarkt 11. Het Aalmarktcomplex is een van de oudste locaties van Leiden. Vanuit de disciplines Archief, Monumenten en Archeologie is er veel over dit gebied bekend. Deze kennis wordt zaterdag samengebracht in een tentoonstelling. Ook zijn er rondleidingen op ieder heel en half uur. Zo kan iedereen zelf de meerwaarde ervaren van deze voor Nederland unieke fusie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×