'Leidse Praatjes' nieuw initiatief voor vrouwelijke young professionals

Netwerken wordt steeds belangrijker. ‘Leidse Praatjes’ wil vrouwelijke young professionals uit Leiden en omgeving met elkaar in contact brengen tijdens informele netwerkbijeenkomsten. . Op 20 juni vindt de eerste editie van de Leidse Praatjes netwerkborrel plaats in Italian bar-bistro City Hall. De avond begint om 19.30. Leidse praatjes is een initiatief van Annemarie van den Bos, Liang de Beer en Marlou Dahmen. Zij hebben alle drie aan de Universiteit Leiden gestudeerd en werken nu in de omgeving. De netwerkborrel wordt ieder kwartaal georganiseerd met wisselende gasten. In deze eerste editie zal de avond worden gehost door Aletta van ’t Hoog. Aletta is al jaren actief als loopbaancoach en zal ervoor zorgen dat de deelnemers met elkaar in gesprek komen. Tijdens de hele avond is er gelegenheid tot informeel borrelen. Meer informatie staat op www.facebook.com/leidsepraatjes.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×