Kunst en kunstnijverheid rond het Dorpsplein

Aanstaande zondag is er op en rond het Dorpsplein van alles te zien en te koop op het gebied van kunst en kunstnijverheid. Op de inmiddels traditioneel geworden exotische markt, georganiseerd door Galerie Het Oude Raadhuis, zijn onder meer glaswerk uit Turkije, Afrikaanse, Venetiaanse en Aziatische kralen en sieraden, kunstnijverheid uit Indonesie, sjawls uit India, koffie uit Tanzania, knuffels uit Shri Lanka, aardewerk uit Spanje en Noordafrika, producten van de wereldwinkel, olijfolies van eigen boomgaarden en sateh Te koop. Verder is er een koffieceremonie uit Ethiopië, en zijn de kunstgaleries aan het plein open. De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

 

 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×